Aviniti fietst & feest voor het goede doel. Kom af en steun ons!

Op 17 & 18 juni wagen we ons aan een grote sportieve uitdaging. Aviniti zal 24u lang de legendarische Mont Ventoux beklimmen.
We doen dit uiteraard niet zomaar. We fietsen voor het goede doel en zamelen op die manier geld in voor To Walk Again.

Onze droom is om een mooie cheque te kunnen overhandigen en zo de werking van To Walk Again te ondersteunen.

Hoe kan jij nu helpen? Jij kan ons steunen door met ons mee te fietsen én met ons mee te feesten! Want zonder jouw hulp, slagen we niet in onze missie.

Aviniti fietst

24u de legendarische Mont Ventoux opfietsen doen we niet in Frankrijk, maar wel hier in België. In de hometown van Aviniti: Kontich.
Twee smart bikes zullen klaarstaan op het podium en via virtuele animatie fietsen we ‘letterlijk’ de Mont Ventoux op. De hellingsgraad, de lengte én natuurlijk ook de omgeving zijn meer dan levensecht.

Fiets jij met ons mee?


Boek een rit en fiets mee

Jij kan ons helpen deze uitdaging tot een goed einde te brengen en met ons meefietsen.
Jij kan vanop de eerste rij het event beleven, die adrenaline voelen, het bonken van de hartslagen zien weerspiegelen op de gezichten, de kracht van de inspanning zien door het trillen van de beenspieren, je laten aanmoedigingen door op het podium mee te fietsen. Van een unieke setting gesproken.

Kijk snel wanneer er fietsslots vrij zijn en boek nu een rit!

Aviniti feest

We zorgen voor 24u animatie en organiseren een heus Mont Ventoux event. Dat bestaat uit drie grote blokken. Zo kan jij gericht kiezen welke blok aansluit bij jouw interesseveld en wanneer je wil langskomen.

Business event

vrijdagnamiddag 17 juni


Bekijk hier het programma


Koop hier je tickets. € 75 excl. BTW

Exclusief event voor 100 personen. Boek snel je ticket en wees zeker van je plaats.

Vrijdagnamiddag 17 juni ben je welkom op het business event. Om 11u30 gaan de deuren open en stipt om 12u wordt het startshot gegeven om 24u de legendarische Mont Ventoux te beklimmen.

Laat je inspireren door onze keynote speakers: Marc Herremans, Walter Roelants en Thomas Caers (To Walk Again). Hapjes en drankjes worden geserveerd tijdens de verschillende netwerkmomenten.

Party

vrijdagavond/nacht 17 juni


Bekijk hier het programma


Gratis toegang. Registreer je om je van je toegang te verzekeren. Vrijdagavond ben je welkom op de afterwork en party.

Vanaf 18u start de afterwork met drankjes en frietjes. Resident Aviniti DJ’s zorgen dat jij, je collega’s en vrienden het weekend optimaal kunnen inzetten.

Later op de avond geven De Clintons het beste van zichzelf. Deze coverband is de ideale opwarmer voor het feest dat dan ongetwijfeld zal losbarsten. Bjorn Verhoeven (DJ – Nostalgie) en Yves Segers zorgen voor de moosebar sfeer in de zomer en maken van deze avond een party om nog lang over te spreken.

Wil je nog niet naar huis? Geen probleem, je kan de ganse nacht blijven. De ‘Nacht van Aviniti’ zorgt nog voor enkele leuke verrassingen. Benieuwd? Zeker komen én blijven .

Matinee

zaterdagvoormiddag 18 juni


Bekijk hier het programma


Koop hier je tickets. € 35,00 incl BTW

Exclusief ontbijt en comedy show voor 100 personen. Boek snel je ticket en wees zeker van je plaats.

Zaterdagmorgen kan je komen ontbijten tussen 7u en 10u. Aansluitend laat Jeroen Verdick zijn beste grappen op je los en kan je genieten van zijn nieuwe zaalshow. Om 12u zetten we onze fiets aan de kant en kijken we terug op (hopelijk) zeker 10 beklimmingen van de legendarische Mont Ventoux.

Aviniti

Aviniti installeert audiovisuele totaaloplossingen. Denk maar aan alles wat het presenteren en communiceren in vergaderzalen & aula’s aangenamer en makkelijker maakt maar ook aan videoconferentie systemen & digital signage.

Een gezonde geest in een gezond lichaam vinden we als bedrijf zeer belangrijk. Investeren in mensen evenzeer. Dus wordt er naast een inspirerende werkomgeving, ook voldoende sport en ontspanning aangeboden aan de medewerkers.

We dagen onszelf uit door regelmatig buiten onze comfortzone te treden. En daar is 24u de Mont Ventoux beklimmen een zeer goed voorbeeld van. We zullen hard moeten trainen, grenzen moeten verleggen, op onze tanden moeten bijten om fysiek klaar te staan.

The one and only Marc Herremans zal ons trainen. Met zijn hulp, jullie aanmoedigingen en onze vastberadendheid, kan dit alleen maar een succesverhaal worden.

Maar er is meer… een team dat zich vrijwillig inzet voor het goede doel en zich engageert om steeds net dat tikkeltje meer te doen, is een droomteam. En dat is wat Aviniti bijzonder maakt.

To Walk Again

To Walk Again wil mensen met een fysieke beperking via sport en beweging (opnieuw) maximaal laten genieten van hun eigen kunnen. Samen zetten ze stappen vooruit! Een project dat onze steun zeker verdient.